Tilaisuuteen kutsuttu kaikki Pohjois-Vartsalan vesiosuuskunnan paineviemärivalmiuden hankkineet kiinteistönomistajat kertomaan mielipiteensä henkilökohtaisesti tulevista viemäripalveluista. Tilaisuuteen osallistuu kunnan virkailioita (hallintoa) ja vesiosuuskunnan hallitus sillä kokoonpanolla kun kumpikin taho se katsoo tarpeelliseksi.

Tilaisuudessa on tarkoitus kartoittaa eri osapuolien ajatuksia ei tehdä päätöksiä. Etenkin halutaan kuulla paineviemärivalmiuden haltioiden näkeymyksiä päätöstenteon pohjaksi kummassakin organisaatiossa myöhemmin tehtäville päätöksille. Eli Kustavin kunnan ja PVVOK:n hallinniossa.

Asia nousee esiin viimeistään 25.5.2019 pidettävässä vesiosuuskuntamme vuosikokouksessa jolloin hyvä tietää mitä jäsenemme ja Kustavin kunta asiasta ajattelee.

Valitan viikon varoitusaikaa, mutta on muitakin asioita hoidettavana minullakin ja aikataulut sen mukaisia. Pääsiäisperjantai oli tarkoitus, mutta emme olisi saaneet kunnan väkeä kokoukseen. Tulee muistaa, että juuri Kustavin kunta on tässä asiassa se päättävä taho eli siksi näin.

Juhani Helminen p.j. pvvok