Vuosnaisten vesilaitoksen linjassa kulutus palautunut normaaliin. Vielä kun kiinteistöjen ilmoitukset vastaavat kunnan mittauksia niin kaikki hyvin. Tämä selviää kun tiedot käytettävissämme.

Rauhalantien liittymässä pitkään havaittu virtaus 0,20 m3/h on pakkasten seurauksesta mennyt 0,00 m3/h! Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että vuoto tai juoksutus on loppunut. Asiaa aletaan tutkimaan heti kun pakkaset hellittää. Mikäli kysymyksessä on vuoto se pakostakin näkyy jään muodostuksena vuotopaikalla ja vuoto on pakko olla joko matalassa rantavedessä tai maalla. Tämä on se iloinen puoli asiasta koska noin pieni vuoto vedenalaisessa putkessa on todella vaikea havaita edes sukeltamalla putkea pitkin.

Mikäli joku havaitsee tällaisen em. jäämuodostelman jonkun tontilla niin ilmoittakaa siitä välittömästi minulle tai Jarmo Aallolle. Jos löytyy omalta tontiltanne niin sitä suuremmalla syyllä koska etsinnät maksavat ja jos vika löytyy kiinteistön vastuualueella niin maksajana toimii kiinteistön omistaja. Eli nyt ei kannata yrittää enää salata näitä tapauksia koska olemme lisämaksajina kaikki, eikä se varmastikaan naapuruussuhteita paranna?

Eli pakkasten hellitettyä kiinteistöillä tullee liikkumaan vesiosuuskunnan valtuuttamana henkilöitä etsintätöitä suorittamassa. Jos jollain on epäselvää asiasta niin voitte ottaa minuun yhteyttä tai lukea PVVOK:n säännöt josta asia selviää!

Juhani Helminen

PVVOK:n hallituksen pj. 0400 665773/juhani.helminen@gmail.com

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *