Kova pakkaskausi suhteettoman vähälumisessa maastossa aiheuttaa ikäviä vesijohtojen, venttiilien ja mittarien jäätymisiä! Vaikka yritämme parhaamme mukaan näitä ennakoida niin kyllä jäätymiset vain aina meidät yllättävät.

Pakkasjakson loputtua ja lämpötilan noustessa + asteille vahingot ilmoittavat itsestään ikävällä tavalla. Tämä lähes aina on kiinteistöjen vastuualueella ja aiheuttaa vuosittain ylimääräistä menoa ja vaivaa vesiosuuskunnalle. Muistutan jälleen kerran, että mikäli vuoto löydetään kiinteistön vastuualueelta eli kiinteistöventtiilin jälkeiseltä osalta kiinteistöä tullaan etsinnän kustannukset ja arvioitu vuodosta aiheutunut vesimäärä laskuttamaan. eli kaikki kulut jotka vuodosta on aiheutunut. Siksi on hyvä pitää vakuutuksen kunnossa!

Tämä tarrkoittaa sitä, että seurakaa tarkasti tätä kotisivua sillä ilmoitamme välittömästi kun havaitsemme vuodon ja yritämme sen myös paikallistaa nopeasti mahdollisemman pienelle alueelle. Mikäli kiinteistönne siaitsee ko. alueela niin ilmoittakkaa mahdollisesta epäilystännekin tai pyytäkää joku paikkakuntalaisen tarkastamaan tilanne. Näin toimien voitte säästyä suureltakin kustannukselta!

Muistutan myös siitä, että mikäli olette havainneet vuodon kiinteistöllänne ja sen itse korjanneet esim. sulkeneet auki jääneen kiinteistöventtiilin niin olette velvollisia vuodon kohteesta ilmoittamaan välittömästi, jotta voimme turhat etsinnät lopettaa ja säästää kuluja, jotka tulisivat teidän maksettavaksenne. Emme jätä enää asioita tutkimatta vaan selvitämme vuotolähteen kaikilla mahdollisilla tavoilla. Eli rehellinen kannattaa olla!

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Juhani Helminen PVVOK:n hallituksen pj.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *