Osuuskunnan vuosikokouksessa 16.7.2023 valitun hallituksen ensimmäinen varsinainen kokous käsitteli ajankohtaisia asioita esim. vesiosuuskuntamme toimintojen päivittämistä ja tulevaisuuden näkymiä. Keskeisinä aiheina tiedon välitys ja etenkin sen kanavointi. Valitettavasti PVVOK.net kotisivumme eivät ole toimineet odotetulla tavalla ja siihen tulee muutos. Myös vuototilanteiden ilmoituksia aletaan kanavoimaan esim. WA- ohjelmistoa käyttäen.

Kiinteistöjen käyttöveden ilmoitukset pitää saada toimimaan ja vesimittarit asetettua oikein. Eli mittareissa on nuoli joka osoittaa veden kulkusuunnan. Tämä tarkoittaa, että nuolen tulee osittaa käyttöpistettä päin.

Keskustelua käytiin myös mahdollisuudesta siirtyä Kustavin kunnan vesihuoltoon josta kantautunut positiivisia uutisia. Tähän tulemme huolellisesti valmistautumaan jotta pilottihanke onnistuisi mahdollisimman hyvin. Saman aikaisesti kuitenkin jatkamme oman vesiosuuskuntamme toimintojen hoitamisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Uusien vesiliittymien rakentaminen on ollut vilkasta ja viimeisetkin ovat lähes valmiita. Uusien liittymien suhteen käymme tarkoin läpi onko mahdollista ja minne vielä hyväksyä uusia liittymiä. Uudet vesiliittymät maksavat 6000 € ja hinnan korotus johtuu vuosien materiaali-/työvoimakustannusten noususta.

Ainakin henkilökohtaisesta toivon kahdensuuntaista mielipiteen vaihtoa ja ongelmista ilmoittamista vaikka suoraan minulle tai Jarmo Aallolle. Pyrimme asiat pikaisesti ratkaisemaan hallituksessa!

Hyvää loppukesää kaikille!

Pj. Juhani Helminen

0400 665773/juhani.helminen@gmail.com

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *