Sääntömääräinen jäsen-/vuosikokous 26.5.2024 pidetään klo 14:00 alkaen Kustavin kunnantalolla kuten aiemmin ilmoitettu. Tämä sikäli ikävissä merkeissä, että hallitus tulee muuttumaan melkoisesti ja uusia ehdokkaita tarvitaan. Itse lupauduin viime vuosikokouksessa vain vuodeksi koska oli tiedotettu, että yhdentymisprosessi Kustavin kunnan vesilaitoksen kanssa oli saanut ”vihreää valoa”. Tämä osottautui kuitenkin aivan liian obtimistiseksi odotukseksi ja aivan lähiajan ohjelmaan tuskin kunnassa luokitellaan. Tämän vuoksi en jatka enää hallituksessa ja samaan johtopäätökseen tulleet lähes jokainen nykyinen hallituksen jäsen. Eli pettymys oli suuri koska olimme kaikin puolin valmistautuneet toimintojemme siirtoon Kustavin kunnalle joustavasti ja taloudellisen vastuun ottaen rahaistoimalla siihen merkittävän summan. Ehkä ja toivottavasti Kustavin kunnan valtuusto ottaa asian periaatteelliseen ratkaisuun myönteisessä hengessä ja ajatusta päästään jalostamaan eteenpäin?

Toistaiseksi siis jatkamme kuten aiemminkin ja asiamme ovat kaikin puolin kunnossa. Hallituksen kuitenkin tarvitsemme päättämään lain- ja sääntöjemme mukaisiin asioihin. Kokoukset olemme pääsääntöisesti pitäneet etä-kokouksina eli osallistumismahdollisuus on taattu vaikka ulkomailta! Hyvin valmisteltuun kokoukseen ei paljon aikaa kulu ja uskoisin oman vesiosuuskunnan toimintojen takaaminen kustannustehokkaasti olevan meidän kaikkien omistaja-jäsenien intressissä? Aivan tyhjän päälle ei uusi hallituskaan tule jäämään sillä ainakin yksi eli Riku Nikulin tulee jatkamaan ja hän on jo muutenkin nimetty pvvok.net kotisivujemme pääkäyttäjäksi. Vanhan hallituksen tukeen voi aina tukeutua jos tarvetta ilmenee. Itse olen aiemminkin lupautunut toimimaan ”konsulttina” kun pyydetään. Perustajajäsenenä vuodesta 2007 lähtien jonkin verran tietoa ehkä kertynyt?

Lopuksi haluan kiittää hallituksen luottamuksesta ja myös kaikkien vesiosuuskuntamme jäseniä yhteistyöstä ja luottamuksesta menneiltä vuosilta! Hyvää kesää kaikille!

Ps. En ole enää jatkossa käytettävissä hallituksen jäseneksi!

Juhani Helminen

Samankaltaiset artikkelit