Pohjois-Vartsalan vesiosuuskunnan jäsen-/vuosikokous pidetään lauantaina 29.5.2021 klo 11:00 alkaen Tuulentuvalla edellisen vuosikokouksen tapaan. Jäsenyyden toteaminen ja valtakirjojen tarkastus aloitetaan kuitenkin jo klo 10:30. Valitettavasti kutsussa ja esityslistassa on virheellisesti mainittu Kustavi-salissa. Tämä johtuu tästä epäselvästä koronatilanteesta kun jouduimme kokouspaikkaa viime hetkeen arvuuttelemaan. Valitan tilannetta, mutta Tuulentupa on ”kivenheiton” päässä eli ei pitäisi peruuttamatonta vahinkoa aiheuttaa?

Itselleni tämä jää viimeiseksi kokoukseksi ainakin hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana. Tämän vuoksi haluan kiittää kaikkia vesiosuuskuntamme jäseniä menneistä vuosista jossa on ollut vastoinkäymisiä, mutta myös myötätuulta. Nyt vesiosuuskuntamme on tukevasti omistajajäsenten ohjauksessa ja hallinnassa tästä kiitos tälle hallitukselle. Erityisen suuren kiitoksen haluan lausua nyt hallituksen jättävälle pitkäaikaiselle tukijalleni ja ystävälleni Reino Perheenniemelle. Hän on entisenä Viliskerin huolto Oy:n hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana antanut arvokasta apua useiden yhteisten toimintavuosiemme ajan tarkkana ja sanavalmiina ihmisenä. Eli kiitos monesta asiasta kuuluu hänelle.

Haluan myös lausua kiitokseni Annan Tilitoimisto Oy:n henkilökunnalle ja erityisesti Hanna Kyynäräiselle joka vesiosuuskuntamme asioita on hoitanut vähintäänkin kiitettävästi. Yhteistyö hänen kanssaan on ollut mutkatonta ja tuloksekasta. Toivon saman jatkuvan tulevinakin vuosina!

Tietenkin myös suuret kiitokset yhteistyökumppaneillemme joita en lähde tässä erittelemään koska se piiri on niin laaja. Jokainen varmasti itse tietää keitä tässä tarkoitan. Ilman heitä emme yksinkertaisesti pärjäisi!

Näillä ajatuksin toivon kaikille hyvää tulevaa kesää ja janon sammuttamista raikkaasta ”kahdesti testatusta” hanavedestä jota vesiosuuskuntamme jäsenillemme pyrimme jakamaan.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *