Kesän kohokohta käsillä ja säätieteiliöiden mukaan jopa ihan kelvollinen juhannuksen viettoon eli nauttikaamme siitä!

Pohjois-Vrtsalan vesiosuuskunnan ylimääräinen jäsenkokous tullaan järjestämään vielä tämän kesän aikana ja toivon, että tällä kertaa osallistujia riittää asioista päättämään! Ajankohta on vielä avoin, mutta tulemme sen tiedottamaan kun siitä päätetty. Nämä kokouksetkaan eivät ole ilmaisia se on hyvä muistaa!

Valitettavasti kotisivumme pvvok.net on osoittautunut huonosti jäsenkuntaa palvelevaksi, eikä saanut lukiakuntaa ymmärrettävistäkin syistä vakuuttuneeksi. Tämä ei palvele vuoropuhelussa omistajien (jäsenten) ja hallinnon välillä alkuunkaan halutulla tavalla.

Tämän vuoksi olen aiemmin perustanut facebokiin ”Pohjois-Vartsalan vesiosuuskunta keskustelufoorumi” johon kaikki jäsenemme ovat oikeutettuja osallistumaan. Myös yhteistyö kumppaneille on tämä oikeus varattu! Jäsenyys tälle sivustolle saa minulta kun sitä pyytää juhani.helminen@gmail.com osoitteesta. Tämä on avoin keskustelufoorumi jossa voi esittää kysymyksiä ja ajatuksiaan vesiosuuskuntaamme koskevissa asioissa. Keskustelufoorumi on siis ei ole julkinen vaan pvvok:n omistajille ja yhteistoimioiden välinen ajatustenvaihto alusta. Eli tervetuloa keskustelemaan!

Samalla haluan ilmoittaa, että kotisivujen pvvok.net kautta en saa postejanne vaan kirjoittakaa suoraan sähköpostiini juhani.helminen@gmail.com.

Hyvää kesää!

Samankaltaiset artikkelit