Koulutus saatu ja nyt omillamme.

Eilen 18.2.2019 saimme (pj ja vara pj eli vastaavat) käyttökoulutusta ATK tavikselta kotisivujemme hienouksien käyttöön. Nähtäväksi jää miten nopeasti pystymme kaikki ominaisuudet käyttöön ottamaan. Selväksi kävi kuitenkin, että kotisuvustomme on paljon enemmän kun osasin siltä odottaa eli hyvää työtä ja erityisen kohtuullisella hinnalla. Mainitsemisen arvoinen myös hyvä yhteistyö koko ajalta.

Nyt vain ohjelma käyttöön asteittain sen hienouksia hydyntämällä. Toivon, että nyt voimme palvella tiedonjakamisessa paremmin jäsenkuntaamme ja myös hallituksia yhteisenä tietoalustana esim. pöytäkirjojen säilytyksessä. Tässä alkuvaiheessa on tietenkin meistä kiinni paljonko näille sivustoille tuomme luettavaa. Jatkossa hallitus tullee nimittämään kirjoitusoikeuksilla muitakin kirjoittajia tiedotuksia antamaan. Itse ainakin näen Annan Tilitoimisto Oy:n tällaisen oikeuden saajaksi jo asemansa puolesta itseoikeutetuksi.

Jäsenille tullaan lähettämään sähköpostilla tai tekstiviestillä salasana Jäsensivuille lähiaikoina. Ainakin tässä vaiheessa siellä voi tutustua vuodesta 2016, 2017 ja 2018 vuosikokousmateriaaliin. Vuoden 2019 jäsenkokous/vuosikokous asiakirjat tullaan hyvissä ajoin toimittamaan sivuille ennen kokousta.

Kevään odotusta

Juhani Helminen pj.